Meeloopdagen 2018-2019: nieuw op het Ostrea Lyceum

Hoe ziet een gewone schooldag eruit op het Ostrea Lyceum?

Wil jij weten hoe een gewone schooldag eruit ziet? Dat kan! Je kunt je dan aanmelden voor een dagje meelopen met een brugklas in één van de schoolgebouwen.

Wat kun je verwachten van deze rondleiding?

Allereerst word je natuurlijk netjes op school ontvangen door een docent. Daarna lopen we naar de brugklas waarin je een dagje meeloopt. Dat kan ook in een brugklas waar je al iemand kent. Je ziet dan écht hoe er les wordt gegeven en hoe groot de klassen zijn.

Waar en Wanneer?

Het Ostrea Lyceum heeft drie locaties; alle vwo- en havoleerlingen zitten op de Fruitlaan, alle vmbo b-k leerlingen zitten op de Bergweg en de mavoleerlingen zitten op de ’s-Heer Elsdorpweg. Je kunt je binnenkort voor een meeloopdag op één van de locaties op de volgende data en tijden opgeven:

Data volgen binnenkort, houd hiervoor onze website in de gaten.

Omdat de meeloopdagen onder schooltijd zijn, adviseren we om voorafgaand aan de aanmelding te overleggen met de leerkracht van groep 8.

Aanmelden

Aanmelden gaat digitaal via de button 'aanmelden' op deze pagina. Na aanmelding sturen we direct een bevestiging per e-mail. Let er daarom bij het aanmelden op dat een correct e-mailadres ingevoerd wordt? Houd voor het ontvangen van de bevestiging ook de map 'ongewenste e-mail' in de gaten, sommige providers markeren deze automatische e-mails als 'ongewenst'. Wanneer de bevestiging niet volgt, neem dan telefonisch contact met ons op via 0113-212020 of stuur een e-mail naar info@ostrealyceum.nl .