Dagboek Zita en Sarah

Maandag: vandaag hadden we bij LG (levensbeschouwing, godsdienst) een les van een 6e-klasser die voor zijn eindexamen les moest geven. Daarbij moesten we een test doen over of muziek invloed heeft op je. Sarah moest onder geschiedenis oefenen voor het optreden bij de open avond; het is erg leuk om voor zoiets op te treden, net zoals bij de brugklasshow. We hadden lekker weinig huiswerk vandaag!

Dinsdag: we hadden vandaag mentorles dat is best leuk, je gaat dan met je mentor dingen doen zoals: klassenavond organiseren, dingen bespreken etc. Ook kreeg  iedereen vandaag goede cijfers voor tekenen. Dat maakt je dag weer wat leuker! De kinderen die in de sportklas zitten (wij niet), hebben ook op dinsdag extra sportles, soms gaan ze erg leuke dingen doen, zoals schaatsen. Dan vinden we het wel jammer we daar niet bij zijn…

Woensdag: op school gebeurde niet zoveel, maar je mocht 's avonds helpen, want vanavond hadden we open avond voor de leerlingen van groep 8. We hielpen allebei, Zita deed met een andere vriendin een powerpoint voor ouders, en Sarah liet met andere meiden uit onze klas een dans van de brugklasshow zien. We vonden het allebei erg leuk. Het dansen ging niet altijd goed, maar we deden ons best! en we hadden donderdag lekker het eerste uur vrij, zo hoefden we niet zo vroeg uit ons bed!!

Donderdag: vandaag hadden we lekker het 1e uur vrij, omdat we geholpen hadden natuurlijk. Verder was het eigenlijk gewoon een normale dag en gebeurde er niet zo veel.

Vrijdag: we hadden vandaag 2 laslessen (les van een invaller) i.p.v Nederlands, want de leraar was ziek. De 1e lasles gingen we Expeditie Robinson kijken. De 2e lasles moesten we een taalprogramma gaan doen. We hadden ook een speciale les biologie, omdat de sportklassers er vorige keer niet waren (en Sarah was er ook niet, want ze was die keer ziek) moesten ze een practicumles doen die de anderen al gedaan hadden. Ook hadden we auditie om te dansen bij het Stage Event. Sarah was heel goed en was door, Zita was minder en was niet door, maar ze gaat nog mee doen aan de allround auditie.