Brochures

volledige informatiegids

 In de volledige informatiegids van het Ostrea Lyceum kunt u alles nog eens nalezen.

Open Huis krant

 Alle leerlingen van de basisscholen in de regio ontvangen via de juf/meester van groep 8 in december deze krant, met daarbij een begeleidende brief.

elke afdeling een eigen plek

 Het Ostrea Lyceum is voor de leerlingen helemaal geen enorme school waar ze verdwalen. Integendeel: door de verschillende afdelingen met de eigen lerarenteams bereiken we dat elke leerling snel zijn eigen plekje vindt en zich snel thuis voelt.

sportklassen

 Op alle afdelingen van het Ostrea Lyceum zijn er sportklassen. Lees in de folder wat je in de twee uur extra sport allemaal kunt doen.

kunst en cultuur op het Ostrea Lyceum

 Kunst en cultuur vinden we heel belangrijk op het Ostrea Lyceum. Lees in de folder welke mogelijkheden er wel niet zijn op het gebied van toneel, dans en muziek.

ict-voorhoedeschool

 Op het terrein van ict hoort het Ostrea Lyceum tot de top van Nederland. Elke leerling krijgt een stevige ict-basis aangeleerd, maar er zijn veel mogelijkheden jezelf extra te scholen in allerlei ict-onderwerpen.

(extra) ondersteuning op het Ostrea Lyceum

 Een diploma is op elke school te halen, maar de ondersteuning voor de leerlingen is op elke school anders. In deze folder kunt u nalezen welke ondersteuning wij bieden aan onze leerlingen.

vmbo, kleinschalig en vertrouwd

 Op de vmbo-afdeling van het Ostrea Lyceum werken we met kleine klassen en de sfeer in de klas vinden we heel belangrijk. Lees in de folder hoe we daar aan werken.

dienstverlening & producten op het vmbo

 In de bovenbouw van het vmbo hebben we een speciaal programma: Dienstverlening & Producten. Lees in de folder alles over deze brede opleiding van het Ostrea Lyceum..

vwo-top

 Meer info over vwo-top en de extra's die je daar kunt kiezen in het nieuwe schooljaar.

gymnasium

 Meer info over het gymnasium en de extra's die je daar kunt kiezen in het nieuwe schooljaar.

mavo

 Meer info over de mavo en de extra's die je daar kunt kiezen in het nieuwe schooljaar.

havo

 Meer info over de havo en de extra's die je daar kunt kiezen in het nieuwe schooljaar.