Informatiemomenten Ostrea Lyceum 2019

Ook dit jaar organiseren wij voor de leerlingen uit groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) op alle afdelingen een Open Huis. Dit schooljaar is dat op de volgende data:

Datum

Afdeling

Adres

Plaats

21 januari  

Havo

Fruitlaan 3

Goes

22 januari

Vwo

Fruitlaan 3

Goes

28 januari

Vmbo b/k                

Bergweg 4

Goes

29 januari                 

Mavo

's-Heer Elsdorpweg 4                       

Goes

Begin december krijgen alle basisscholen in de regio informatiepakketjes, bestemd voor de leerlingen van groep 8. Komt u niet uit de regio, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0113-212020 of stuur een e-mail naar info@ostrealyceum.nl. Wij sturen u dan een pakketje toe.

Vanaf die tijd kunt u zich via een link op deze website ook digitaal aanmelden voor één van onze informatiemomenten. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Wanneer u meerdere informatiemomenten wilt bezoeken, dan dient u hiervoor steeds opnieuw aan te melden. Wilt u er bij het aanmelden op letten dat u een correct e-mailadres invoert? Houdt u voor het ontvangen van de bevestiging ook de map ongewenste e-mail in de gaten, sommige providers markeren deze automatische e-mails als ongewenst. Wanneer u geen bevestiging ontvangen hebt, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0113-212020.U ontvangt over deze avond of middag vooraf geen informatie meer van ons, maar we verwachten u op 12 of 21 maart op de locatie waarvoor u heeft aangemeld. U kunt zich daar melden bij de receptie. 

Hieronder ziet u een aantal foto's van de informatieavonden. Zo krijgt u een indruk van wat er op zo'n avond te beleven is op het Ostrea Lyceum.

informatiemarkt voor ouders

proefjes doen bij scheikunde

lessen volgen

natuurkunde in de praktijk brengen

kennismaken met nieuwe vakken

rondgeleid worden door Ostrea leerlingen

aan de slag bij beeldende vorming

voorlichtingen van Ostrea leerlingen