informatieavond voor ouders/verzorgers

Ouders/verzorgers die nog extra informatie willen over bijvoorbeeld onderwijszaken, begeleiding of begaafdheid, kunnen onze extra informatieavond bezoeken op dinsdagavond 23 februari. Vragen over bijvoorbeeld ondersteuning en begeleiding, over (de inhoud van) de OstreAcademy of onderwijsinhoudelijke vragen kunnen tijdens deze avond gesteld en beantwoord worden.

Voor leerlingspecifieke vragen is deze avond geen gelegenheid. In dat geval adviseren we om een persoonlijke afspraak te maken met de zorg- of teamcoördinator.

De genoemde data zijn onder voorbehoud i.v.m. de ontwikkelingen rondom Corona. Houd voor de actuele stand van zaken en de tijden onze website in de gaten!

Er is deze avond geen leerlingprogramma, de avond is alleen bedoeld voor ouders/verzorgers. Aanmelden kan via deze website vanaf 1 december.