online voorlichting

Op 16 en 17 november organiseert het Ostrea Lyceum samen met het Goese Lyceum een gezamenlijke online voorlichtingsavond. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. De link om de stream te kunnen volgen, ontvangt u van de basisschool van uw kind. U vindt hem ook hieronder in het tijdschema.

Beide scholen presenteren deze dagen een online programma voor leerlingen en hun ouders/verzorgers uit de regio. Het programma van beide avonden is identiek. Kies dus de datum die voor jullie het beste uitkomt.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 19:15 uur Start de verbinding via deze link
• 19:30 uur Welkom en algemene informatie over het voortgezet onderwijs
• 19:35 uur Mogelijkheid tot keuze uit twee beschikbare video’s (Ostrea Lyceum en Goese Lyceum)
• 19:55 uur Mogelijkheid tot keuze uit twee beschikbare video’s (Ostrea Lyceum en Goese Lyceum)
• 20:15 uur Einde

We wensen jullie een informatieve avond toe! Mochten er na afloop van deze avond nog vragen zijn, dan zitten wij op donderdag 18 november tussen 10.00-12.00 uur klaar om deze te beantwoorden. Vragen mogen natuurlijk ook per mail naar ons worden gestuurd. Dat kan naar info@ostrealyceum.nl. We zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.