Wij willen je graag leren kennen!

Wil je zelf ervaren hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Bezoek dan (een van) onze activiteiten!

Bekijk hier ons magazine voor groep 8 leerlingen. Deze zijn in de week van 8 november verstuurd naar alle basisscholen in de regio. Geen magazine ontvangen van de basisschool? Neem even contact met ons op, dan sturen we er één per post. Dat kan telefonisch via 0113-212020 of per mail naar info@ostrealyceum.nl.

Let op: mochten de Coronamaatregelen weer aangepast worden, dan wijzigen deze data en activiteiten mogelijk nog. Op de website staat altijd de meest actuele informatie.

Open Huis (online)

Haal op 3 februari jouw pakketje op tijdens onze drive-thru van 15.00-19.00 uur en doe ook mee met de online lesjes op 9 of 10 februari.

Meet & Greet

Meld je aan en krijg een rondleiding op de locatie van jouw keuze. Als bezoek ontvangen op 22 februari nog steeds niet mogelijk is, ontmoeten we elkaar online.

Ostrea Game

OstreaGame

Wil je op een leuke manier onze school leren kennen en ook nog eens kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee met de OstreaGame!

Filmpjes

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Leerlingen en medewerkers nemen je mee door de school en vertellen je in verschillende filmpjes wat je kunt verwachten als je kiest voor het Ostrea Lyceum.