open huis

Is het einde van jouw basisschoolperiode in zicht en wil je alvast weten hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Meld je dan aan voor ons open huis.

Tijdens het open huis, wat op alle locaties georganiseerd wordt, krijg jij op een leuke manier informatie over het Ostrea Lyceum! Je kunt de gebouwen, docenten en leerlingen alvast een beetje leren kennen. Maak samen met je ouder(s)/verzorger(s) de keuze voor het open huis van de opleiding waarvoor je verwacht een advies te krijgen. Dit jaar hebben wij op al onze locaties het open huis op dezelfde dag: woensdag 19 januari van 15.00 uur tot 21.00 uur.  Zo kun je op één en dezelfde dag meerdere locaties bekijken als je dat wilt. Het open huis is voor leerlingen én hun ouder(s)/verzorger(s).

Aanmelden voor ons open huis kan via het formulier onderaan deze pagina. Je kiest daar één van de genoemde tijdsloten. Je leert het gebouw kennen, kunt al je vragen stellen aan docenten en leerlingen en verschillende lesjes/opdrachtjes doen. We denken dat we je daarmee een goede indruk van onze school kunnen geven én je kunt de sfeer in de gebouwen proeven.

Om je aan te melden, selecteer je dus de locatie en het tijdslot (of meerdere locaties en tijdsloten) van jouw keuze. Vul je gegevens in en na aanmelding sturen wij je direct een bevestigingsmail. Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan even de map spam. Sommige providers markeren deze automatische mails als ongewenst. Enkele dagen voor aan het open huis, ontvang je van ons per mail de laatste praktische informatie.

Heb je al een advies gekregen en wil je weten welke locatie je het best kunt bezoeken? Misschien kan onderstaand overzicht je helpen om te kiezen. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen als je vragen hebt.

Open huis

Advies basisschool

Basis/kader/gemengde leerweg* Basis
* Kader
* Basis/kader
* Kader/gemengde leerweg
* Gemengde leerweg
Bergweg 4
Mavo* Gemengde/theoretische leerweg
* Theoretische leerweg
's-Heer Elsdorpweg 4
Havo en vwo* Theoretische leerweg/havo
* Havo
* Havo/vwo
* Vwo
Fruitlaan 3

Voor wie?

Groep 8 leerlingen en hun ouders/verzorgers maken tijdens ons open huis op woensdag 19 januari kennis met onze school, leerlingen en docenten. Kijk in alle lokalen, doe leuke opdrachtjes, stel je vragen aan docenten en leerlingen en proef de sfeer in de gebouwen.

WANNEER EN WAAR?

mavo

op locatie 's-Heer Elsdorpweg 4, Goes

19 januari 2022 van 15.00-21.00 uur

mavo/havo-,  havo-, havo/vwo- en vwo-brugklassen

op locatie Fruitlaan 3, Goes

19 januari 2022 van 15.00-21.00 uur

basis/kader en kader/gemengde leerweg brugklassen

op locatie Bergweg 4, Goes

Waar?

We organiseren ons open huis op alle afdelingen. Ons advies is om aan te melden voor de afdeling waarvoor je een advies krijgt (of misschien al hebt gekregen). Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor meerdere afdelingen.

Tijdens het open huis krijg je alle informatie die nodig is om een goede keuze te kunnen maken!
Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan het open huis? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan tot en met 10 januari. Je krijgt dan voorafgaand aan het open huis alle praktische informatie toegestuurd.

Andere activiteiten

Junior Academy

Kennismaken met het voortgezet onderwijs? Meld je aan voor de Junior Academy!

Extra infoavond
Extra infoavond voor ouders

Voor ouders/verzorgers die meer informatie willen.

Digitale infoavond
Ostrea Jeugdjournaal (online)

Voor leerlingen uitgroep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers die alvast een kijkje willen nemen op het Ostrea Lyceum.