Volg hieronder het laatste nieuws van het ostrea lyceum

Nieuws
Ostrea Lyceum en Pontes Scholengroep starten onderzoek naar intensivering samenwerking 13-01-2022 Het Ostrea Lyceum in Goes en de Pontes Scholengroep met de scholen Pieter Zeeman Lyceum in Zierikzee en het Goese Lyceum, gaan onderzoeken wat de meerwaarde is van meer samenwerking. Beide organisaties verzorgen voortgezet onderwijs en bieden daarin alle opleidingsvormen aan.
Nieuws
OstreaGame De OstreaGame is online en kan gespeeld worden!
Nieuws
Start Junior Academy 2021 2021-11-04 Op donderdag 4 november was de aftrap voor de Junior Academy 2021.
Nieuws
Afscheid Coen Raas 01-10-2021 Op 1 oktober nam Coen Raas afscheid van het Ostrea Lyceum
Nieuws
Ride for the Roses 11-09-2021 Op zaterdag 11 september reed een groep medewerkers de Ride for the Roses.
Berichten uit de debatclub 08-04-2021 Berichten uit de debatclub
Nieuws
Ostrea Jeugdjournaal (online Open Huis) 26-2-2021 In de week van 8 februari organiseerden wij op alle locaties een online Open Huis
Nieuws
Online informatieavond 08-12-2020 Op 7 december organiseerden wij onze eerste online informatieavond.
Nieuws
Jubileum 12,5 jaar 27-01-2020 Op 1 februari bestond het Ostrea Lyceum 12,5 jaar. Dat werd in de week van 27 januari gevierd!
Nieuws
Gezonde school 09-01-2020 Ostrea Lyceum is gezond. Wethouder Alssema kwam ons feliciteren en trapte een balletje mee in de nieuwe pannakooi.
Nieuws
3FM Serious Request Ook het Ostrea Lyceum doet mee aan de actie van 3FM Serious Request 2019. Tot 18 december zullen er op onze school verschillende activiteiten georganiseerd worden waarmee we geld ophalen voor het goede doel van deze stichting.
Nieuws
Leerling uit vwo 5 naar MEP in Malta Afgelopen weken vond het MEP plaats (Model European Parlement), waarbij Jasper Oostindiër, leerling uit vwo 5, als afgevaardigde van de provincie Zeeland en het Ostrea Lyceum zijn kunsten mocht vertonen. En hoe!