Nieuws
Ostrea Jeugdjournaal (online Open Huis) 26-2-2021 In de week van 8 februari organiseerden wij op alle locaties een online Open Huis
Nieuws
Online informatieavond 08-12-2020 Op 7 december organiseerden wij onze eerste online informatieavond.
Nieuws
Jubileum 12,5 jaar 27-01-2020 Op 1 februari bestond het Ostrea Lyceum 12,5 jaar. Dat werd in de week van 27 januari gevierd!
Nieuws
Gezonde school 09-01-2020 Ostrea Lyceum is gezond. Wethouder Alssema kwam ons feliciteren en trapte een balletje mee in de nieuwe pannakooi.

Wij willen je graag leren kennen

Wil je zelf ervaren hoe het eraan toegaat op het Ostrea Lyceum? Bezoek dan (een van) onze voorlichtingsactiviteiten!

Open Huis
Online open huis (terugblik)

Op alle locaties werd een online Open Huis georganiseerd.

Telefonisch spreekuur

Voor ouders/verzorgers die meer informatie willen.

Ostrea Game
OstreaGame

Speel mee en maak kans op mooie prijzen!

Meet & Greet
Doe mee met onze Meet & Greet

Van 23 t/m 25 februari organiseren wij een online ontmoeting met groep 8 leerlingen, hun ouders/verzorgers, een brugklasmentor en brugklasleerlingen.

• OstreAcademy

Als brugklasser word je automatisch lid van de OstreAcademy. Kies zelf welke twee modules jij wilt volgen!

• Brugklas

De kick-off van jouw middelbare schoolcarrière

Ben je sportief? Ga de uitdaging aan!

• Bèta

Gek op technologie? Technoloog in wording? Bekijk de mogelijkheden!

• Kunst & cultuur

Ben je creatief en hou je van kunst en cultuur? Ook dan ben je op het Ostrea Lyceum op de juiste plek.

• Maatschappij

Vind jij een steentje bijdragen in de maatschappij belangrijk?