meeloopmiddag

Kijk mee op de afdeling waarop jij verwacht in te stromen en zie het Ostrea Lyceum in bedrijf!

Dat kan op maandag 8 en donderdag 11 februari 2021. Na ontvangst en een rondleiding door het gebouw neem je een kijkje in een bestaande klas. Op die manier maak je kennis met de vakken en de manier van lesgeven op het voortgezet onderwijs en wordt de overstap van basis- naar voortgezet onderwijs voor jou een stuk makkelijker.

WAT GA JE DOEN?

Voordat we van start gaan, word je natuurlijk netjes op school ontvangen door een docent. Daarna lopen we naar de klas waarin je een middagje meeloopt. Misschien wel in een klas waar je al iemand kent. Je ziet dan écht hoe er les wordt gegeven en hoe groot de klassen zijn.

Deze middag is alleen voor leerlingen en onder voorbehoud i.v.m. mogelijke aanpassingen op de Coronamaatregelen.

Aanmelden kan vanaf 6 december via deze website.