ostrea game

De de Ostrea Game is een een leuke quiz waardoor leerlingen uit groep 8 konden kennismaken met het Ostrea Lyceum. Ze leerden wat 'Ostrea´ nou eigenlijk betekent, zagen een filmpje over onze sportklassen, losten een rebus op en beantwoordden een vraag over hoeveel talen er op het Ostrea gegeven worden.

De laatste vraag kon alleen beantwoord worden als leerlingen ons online Open Huis bezochten. Ze moesten weten hoeveel fotolijsten er in onze Wall of Fame hangen. Dat zijn er maar liefst 28! Of eigenlijk 27. De Wall of Fame bevat 27 foto's van bekende (oud) leerlingen en de laatste (28e) lijst bevat een spiegel. Want wie weet, hangt jouw foto daar ook over een aantal jaar! Op het Ostrea krijg je namelijk alle kansen om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen! En heb je al een heel bijzonder talent? Dan geven wij jou alle ruimte om daar tijd voor vrij te maken.

Als alle antwoorden goed waren ingevuld, kon met de juiste letters onze slagzin 'Waar elk talent zich thuisvoelt' gemaakt worden. Meer dan 200 kinderen deden mee met deze game en stuurden hun antwoordformulier naar ons op. Op donderdag 25 februari hebben wij daaruit de winnaar getrokken: dat is Daan geworden met spelersnummer 697. Hij won prachtige AirPods. Daan, van harte gefeliciteerd met jouw prijs!

In dit filmpje kun je zien hoe dat precies ging.