Extra iNFORMATIE VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

Voor ouders/verzorgers die nog extra informatie willen over bijvoorbeeld advies, plaatsing, aanbod of andere onderwijszaken zijn we op dinsdag 23 februari tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Het liefst hadden wij een extra informatieavond georganiseerd, maar vanwege aangepaste Coronamaatregelen mogen wij helaas geen bezoekers meer in de school ontvangen. Vragen over bijvoorbeeld ondersteuning en begeleiding, over (de inhoud van) de OstreAcademy of onderwijsinhoudelijke zaken kunnen tijdens deze belronde gesteld en beantwoord worden.

Voor leerlingspecifieke vragen adviseren we om een aparte en persoonlijke afspraak te maken met de zorg- of teamcoördinator. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u mailen naar info@ostrealyceum.nl of bellen met 0113-212020.

Aanmelden voor dit telefonisch spreekuur is niet nodig.

Voor wie?

Deze belronde is speciaal voor ouders die meer informatie wensen.

Wanneer?

Dinsdag 23 februari 2021 tussen 10.00-12.00 uur

Waar?

Vanwege aangepaste Coronamaatregelen mogen wij geen bezoekers meer ontvangen op onze school. Daarom zitten we tussen 10.00 en 12.00 uur klaar om al uw vragen telefonisch te beantwoorden.

Voor ouders/verzorgers die specifieke vragen hebben over bijvoorbeeld onderwijszaken, begeleiding of begaafdheid.